Vilka är vi?

Vi som driver den här sidan är olika varandra. Vi är vänner, men vi arbetar med olika saker, vi är i olika åldrar och vi lever helt olika liv sett till hur familjekonstellationerna ser ut. Det är en styrka. Vi får, genom detta, en otroligt stor träffyta när vi ska skriva om saker som intresserar oss. Det är till gagn för dig som läser.

Vill du veta mer om renoveringar och byggfrågor? Inga problem! Är du intresserad av städning och kanske funderar på att ta professionell hjälp där? Vi ska ge dig rätt verktyg! Har du avlagt ett nyårslöfte som innebär mer träning, bättre kost och en mer hälsosam livsstil? Vi ska ge värdefulla tips om både vardagsmotion, om kost som är bra för kroppen samt om hur man kan lära sig att hantera den stress som finns i vårt samhälle.

Den här sidan kommer att skriva även om tyngre ämnen. Vårdnadstvister, tvister om arv, tvister om exempelvis dolda fel och om hur man drabbas som anhörig om en släkting misstänks – eller döms – för ett narkotikabrott eller någonting annat brottmål. Vi kommer att skriva om både lättsamma och om mer tunga, känslosamma ämnen.

Familj och barn ligger oss också nära till hands att skriva om. Det kommer vi definitivt att göra. Vi har alla barn och vi vet alla vilka utmaningar som finns i ett föräldraskap. Vi ska ge tips om hur du klarar alla åtaganden och om hur du kan ge dina barn bästa förutsättningar – oavsett vilken ålder de befinner sig i.

Välkommen till en sida som ger information, fakta och tips om det mesta. En sida för alla!