En vacker vindsvåning i Stockholm

Det är inte enkelt att hitta lägenheten som känns helt rätt. Kanske det till sist är en nybyggd vindsvåning i Stockholm som ger den wow-känsla man är ute efter.

Karin hade letat efter en lägenhet i Stockholm under en längre tid. Lägenhetsvisningar hade varit både för bostadsrätter och hyresrätter men inget hade känts rätt. Hon hade börjat tappa hoppet om att hitta sitt perfekta hem när en lite annorlunda möjlighet dök upp. Något som kanske skulle betyda att hon letat färdigt.

En kompis hade visat henne en annons om nyrenoverade vindsvåningar i Stockholm, som nu var till salu. Karin hade ingen aning om vad det innebar, om det var enkla lägenheter eller om de var exklusiva. Men det skulle hon snart få veta om hon bestämde sig för att gå på visning. Hon kontaktade företaget och fick ett datum och en tid.

Visningen låg lite längre fram i tiden då de inte var helt klara ännu så tills dess fick hon nöja sig med att åka till fastigheten och titta på omgivningarna. Det hon såg var positivt då lägenheterna låg bra beläget nära matbutiker och busshållplatser. Det fanns även grönområden och fina rundor att promenera.

Wow vilken vindsvåning

Så hade dagen äntligen kommit och hon vaknade tidigt med fjärilar i magen. Det kändes annorlunda. Precis som om det skulle hända något stort. Kanske var det också precis det som skulle ske. När det började närma sig tog hon bussen ut till de vindsvåningar i Stockholm som var aktuella för dagens visning.

Redan när hon kom in i trappuppgången förstod hon att det handlade om en exklusiv lägenhet. Precis vad hon var ute efter. Vinsten hon håvat in för några år sedan skulle räcka till lägenhet och inredning, det visste hon. Hissen gled smidigt upp till toppen av byggnaden där den stannade och dörren öppnades.

Inne i vindsvåningen var det öppen planlösning och de stora fönstren släppte in massor av ljus. Väggarna hade genomgående ljusa färger och golven var i vackert trä. Och balkongen gav en otrolig utsikt över Stockholm. Den här platsen skulle hon lätt kunna vänja sig vid. Frågan var bara vilket bud hon skulle börja med.