Målare i Stockholm ser till att barnrum blir tonårsrum

Att göra om ett barnrum till ett tonårsrum är en spännande process. Anlita en erfaren målare i Stockholm som sätter upp tapeter och målar professionellt.

Ibland orkar man inte delta i konversationerna på lunchen. Man sitter tyst och överhör andras konversationer som strömmar genom öronen. Plötsligt uppfattar man ett ord omedvetet och det far runt i hjärnan bland alla synapser. Ett ord associeras till något annat som leder vidare till något tredje och så vidare.

Utan att man vet hur man hamnade där så sitter man plötsligt och tänker på väggarna i barnens sovrum. Tapeterna som var så ljuvliga när barnen var små. Nu börjar tapeterna bli ”töntiga” om barnen säger. Hur söta tapeterna än är så är ordet sött sällan i en tonårings vokabulär om det inte handlar om godis.

Tapeter och färg förvandlar alla till målare

Kanske är det dags ändå att göra om i barnens rum. Hitta en tapet och en väggfärg som tonåringen gillar. Dessutom bör man själv gilla den eftersom den sitter kvar när barnen har flyttat ut. För handen på hjärtat – att tapetsera och måla om är kanske roligt men otroligt bökigt.

Möbler ska tas ut ur rummet, en del ska kanske till och med bytas ut eller bara skänkas bort. Alla tavlor ska ner från väggen och så vidare. En renovering av ett rum är nästan en miniatyr av en flytt. Ibland är det dock trevligt att rensa ut och känna att det är dags för nästa steg.

Anlita en målare i Stockholm

Barnens intressen ändras med åren. Har man tur behöver man inte ha femtioelva gosedjur kvar. Det går kanske att rensa flera stycken så de inte tar upp en hel garderob. Allt lego behöver inte ta upp alla hyllor och pekböckerna kan skänkas till någon med yngre barn. Därefter kan man planera att måla om och tapetsera.

Eftersom det är ett projekt i sig att rensa och flytta ut möbler ur rummet kan det vara en god idé att anlita en yrkesmålare. En målare som arbetar med måleri i Stockholm har dessutom egen utrustning. Det gör att man själv slipper köpa penslar och tapetbord. Det gör det ännu lättare att få det omgjort. Skulle man tapetsera om och måla om själv tar det ofta längre tid än man tror.

Jobbet klart i tid med hjälp av målaren

Många gånger kommer livets ekorrhjul i vägen. Plötsligt har man en innebandymatch eller badmintonturnering att ta hänsyn till. Bokar man in en erfaren målare så vet man att målaren kommer en eller ett par specifika dagar. Därefter är jobbet gjort och man kan göra det roliga arbetet själv.

Det arbetet som handlar om att styla rummet och ställa tillbaka sakerna. Snart så har man fått gjort om rummet och barnen är nöjda. Det blir roligt att bjuda hem kompisarna för att visa upp det nygjorda rummet, och de töntiga barntapeterna är puts väck. Var sak har sin tid, njut av livet här och nu. Innan man vet ordet av så har de flyttat hemifrån. 

Mer information samt tips kan du hitta på webbsida: norrmalmsmaleri.se