Sätt ditt märke på det du vill

Var du förtjust i att få klistermärken när du var liten? Även om du numera är vuxen så kan du fortsätta att använda dig av klistermärken om du vill. Numera även i professionell form på jobbet.

Kommer du ihåg de där små klistermärkena som du fick vid läkarbesök eller ihop med leksaker? Troligen var du en av dem som rusade till ditt rum för att fästa klistermärket på din säng eller garderob. Eller så var du kanske ett av de välartade barn som till och med hade en pärm där alla klistermärken kunde fästas på en egen sida. Nu är du vuxen, och kanske tycker du fortfarande att det är speciellt kul med klistermärken. Fast nu har du lärt dig att du ska använda dig av ett annat ord för att få en mer professionell framtoning.

Från hjälmar till bilar

Med hjälp av klistermärken, eller dekaler som de mer professionellt kallas, kan du märka upp vad du vill. Idag är det mestadels företag som använder sig av dessa trycksaker för att visa tillhörighet eller ge någon annan information. Du kan använda dem till att sätta din språkkunskap på din bygghjälm, eller visa att du gått en speciell kurs eller utbildning. Det går även att märka upp dina företagsbilar med mindre eller större dekaler. I vissa fall så pass stora att de tar upp merparten av bilens yta. För företag som arbetar ihop med andra kan det också vara bra att märka upp allt material.